A fotózás és a képek kiválasztása

Az iskolában felállított műteremben személyenként 8-20 felvétel készül, többféle beállításban (személyenként kb. 5-6 perc). Amennyiben szükséges, fotózás előtt elvégezzük az arc alapsminkelését is. Az elkészült felvételekről két napon belül nézőképeket adunk, vagy mindenki személyes jelszavával belépve tekintheti meg és választhatja ki azokat internetes rendszerünkben.
A tanárok fotózása ingyenes, képeiket hasonló módon választhatják ki.

A képek megrendelése

A nézőképek közül minden diák egy képet választ, ez kerül majd a tablóra, ebből készül el a választott csomag és a további rendelések.
A további felvételekből 500 Ft retusálási díj kifizetése után lehet rendelni. Retusálás nélkül nem rendelhető másolat, csak és kizárólag fekete-fehér igazolványkép méretben!
Ugyanilyen egyszerűen adhatóak le az utánrendelések: a rendelési listát átadhatjátok személyesen vagy elküldhetitek e-mailben. Minden felvételt megőrzünk: archívumunkból akár évek múlva is kérhettek másolatokat!
A tanárok fotóiból másolatokat utánrendelési áron lehet rendelni.

A retusálásról

A kiválasztott képeket számítógépen retusáljuk: eltüntetjük a bőrhibákat és a zavaró csillogásokat, elhalványítjuk a szem körüli árnyékokat és az anyajegyeket. Ha szükséges, „digitális szobrászként” alakítunk is az arcon, ügyelve arra, hogy megőrizzük annak eredeti jellegét. Különleges esetekben (és a modell egyetértésével) átváltoztathatjuk a ruha színét, a nyakkendőt vagy akár a fogsort, frizurát is!


A tablókészítésről

A tabló elkészítésekor megvalósítjuk különleges elképzeléseiteket, többszöri egyeztetést követően alakítjuk ki a végleges változatot, ebből készítjük el a kistablókat, valamint a kívánt méretű tablót. Kérésetekre egyedi ötleteket adunk, majd az elkészült tabló keretezését is megoldjuk.